Årets medmenneske 2019

Nærøy kommune oppfordrer enkeltpersoner eller lag/foreninger til å fremme forslag på kandidater til å motta prisen "Årets medmenneske" for 2019. Frist for å sende inn begrunnede forslag er 6. mai.

Prisen er ment å være en anerkjennelse og oppmuntring til enkeltpersoner eller grupper som frivillig yter omsorg til sine medmennesker i Nærøy kommune.

Forslaget skal være begrunnet.

Frist for å sende inn et begrunnet forslag er 06.05.19.
Sendes til: Nærøy kommune, Idrettsvegen 1, 7970 Kolvereid eller postmottak@naroy.kommune.no.

Statuttene for utmerkelsen er:

1. Formannskapet i Nærøy skal hvert år dele ut pris til "Årets medmenneske" i Nærøy.

2. Prisen tildeles en eller flere personer som på frivillig grunnlag arbeider aktivt med å
vise omsorg for sine medmennesker.

3. Prisen er tenkt å være en anerkjennelse og oppmuntring når det gjelder frivillig
omsorgsarbeid i Nærøy kommune.

4. Den/de som blir foreslått må være bosatt i Nærøy kommune.

5. Prisen består av en gave som representerer Nærøy til en verdi av 1500,-.

6. Alle kan fremme forslag til kandidater og forslaget må være underskrevet og
begrunnet.

7. Forslag til kandidater sendes Nærøy kommune, hvor Formannskapet foretar endelig
valg av kandidat.

8. Informasjon om utmerkelsen med frist for å sende inn forslag blir kunngjort i
lokalpressen medio mars hvert år.

9. Prisen utdeles på et arrangement i samråd med den/de som mottar prisen

Historiens første medmenneskepris i Nærøy ble utdelt i 2015 og ble tildelt Helene Moe. Lilly Olsen mottok utmerkelsen i 2016 ,Helga Moen i 2017 og Anita og Johan Marø i 2018.

Alle forslag som blir sendt inn blir behandlet konfidensielt.