Kjære alle

Vi er nå inne i den mørkeste tiden av året hvor dagene er på det korteste. Men i dag 21. desember er det også «solsnu» som bærer bud om lysere dager, nok en gang.

2018 har vært et krevende år med mange oppgaver. Både i egen drift, men også med forberedelser til Nærøysund kommune. I Nærøy har vi i løpet av året igangsatt flere større prosjekter, som vil gi oss muligheter til å gi gode oppvekstsvilkår, og tjenester til innbyggerne framover. Vi har dyktige ansatte som står på for Nærøy kommune. Rådmannen vil gi hver enkelt en stor takk for innsatsen i 2018.

Julen er tiden for sosialt samvær med familie, venner og kjente. Når julefreden har senket seg over huset er tiden inne for å legge en travel hverdag til side. Tiden før jul er alltid hektisk og krevende med alt som skal ordnes.

Nyt derfor julehøytiden, og de siste dagene av året til å lade «batteriene» slik at vi kan møte det nye året med masse energi til å ta fatt på de utfordringene Nærøy og Nærøysund står overfor i det nye året.

Med bildet fra kommunedagen 2018 ønsker jeg å takke året som gått, og ønske alle sammen en god jul og et givende 2019!

Helge