1 ledig fast avtalehjemmel ved Nærøy legekontor for snarlig tiltredelse

Nærøy legekontor søker en engasjert lege som ønsker å være en del av Nærøy kommunes tverrfaglige og helhetlige helse- og omsorgstilbud.

I hjertet av Namdalskysten ligger Nærøy kommune med rundt 5200 innbyggere.

Kommunen har et en variert og mangfoldig natur og gode oppvekstsvilkår for barn og unge.

Nærøy er en inkluderende kommune som tar tilflyttere imot med åpne armer! Blir du ansatt som lege i kommunen finnes det muligheter for din partner i det lokale næringslivet og ungene vil stortrives i et bredt spekter av fritidsaktiviteter!

Helse- og sosialavdelingen har Ca. 300 ansatte fordelt på ca. 170 årsverk. Legekontoret ligger i kommunesenteret Kolvereid som har ca 2000 innbyggere. Det er 25 km til flyplass og hurtigruteanløp på Rørvik og 7 mil til Sykehuset Namsos. Behovene vokser og vi trenger flere dyktige mennesker som vil engasjere seg faglig og som vil være en del av Nærøy kommunes tverrfaglige og helhetlige helse- og omsorgstilbud.

01.01.20 vil Nærøy og Vikna kommune slå seg sammen og bli Nærøysund kommune med ca 10 000 innbyggere.

Opplevelser i Nærøy:

I Nærøy finner du alt fra uberørte fjell- og villmarksområder til spennende fjordlandskap og skjærgårder med storhavet utenfor. En viktig del av kulturlandskapet er alle de levende bygdene som gjør Nærøy verdt å besøke. Rett nord for Abelvær ligger Explore Ytre Namdal. De tilbyr guidede kajakkturer med utgangspunkt fra Abelvær (eller andre steder på Namdalskysten), kajakkurs, men også havfisketurer og båtturer.

Legekontoret har pr i dag 6 faste legestillinger på fastlønn, samt 1 LIS-1 stilling.

To av legene ved legekontoret er spesialister i allmennmedisin.

Målet vårt er at alle på sikt skal være spesialister og vi vil legge økonomisk til rette for videreutdanning og veiledningsgrupper, samt godt faglig miljø.

Den nye legehjemmelen har en listelengde på ca 1.000 pasienter. Vi kan tilby fast lønn eller driftsavtale.

Legekontoret har en fast stab av trivelige kontormedarbeidere og helsepersonell.

Det er ca 10-delt legevakt fram til kl 23.00 i samarbeid med nabokommunen Vikna. På natt er vi tilknyttet LINA (legevaktsamarbeid i Namdalen) med ca 30 – delt nattevakt lokalisert til Sykehuset Namsos.

Kvalifikasjoner:

Full norsk autorisasjon som lege, gode norskkunnskaper muntlig og skriftlig, må ha bestått B2

Personlig egnethet og samarbeidsevne.

Aktuelle søkere vil bli innkalt til intervju.

Tilsetting skjer på de vilkår og med de plikter som følger gjeldende lover /tariffavtaler.

Politiattest kreves ved ansettelse.

Vi kan tilby:

Gode pensjonsordninger – KLP

Inkluderende arbeidsmiljø – Nærøy kommune er IA bedrift

Veiledning, fastlønn eller driftsavtale (nulløsning)

Bedriftshelsetjeneste

Et faglig og aktivt miljø med regelmessig veiledning

Tilrettelegging for spesialisering

Vi vil være behjelpelig med bolig og evt. barnehageplass

Lønn etter avtalevilkår etter Hovedavtalen

Gode lønnsvilkår ved legevakt

Dersom du ønsker å reservere deg fra oppfølging på offentlig søkerliste, må dette opplyses om og begrunnes i søknaden. Opplysninger kan bli offentliggjort selv om du har bedt om ikke å bli oppført i søkerlisten. Du varsles dersom ønske om reservasjon ikke tas til følge.

Søknadsfrist: 04.06.19

Søknad med vitnemål, CV, referanser og attester sendes til:

Postmottak Nærøy kommune, 7970 Kolvereid eller på

e-post: postmottak@naroy.kommune.no

For nærmere informasjon om stillingen bes ta kontakt med:

Kommuneoverlege Sabine Moshövel tlf 743 82605 eller e-post:

sabine.moshovel@naroy.kommune.no

Enhetsleder forebyggende enhet Helga Bogen Størseth tlf 74382646/ 93692634