Brukte frimerker som blir til gode tiltak for funksjonshemmede barn og unge.

 

Nå starter arbeidet med reguleringsplanen for Kolvereid sentrum, og du kan være med å påvirke! Vi trenger dine innspill for å komme fram til gode løsninger for hvordan arealene skal utnyttes. Kom innom Kolvereidvågen i Nærøy kulturhus mellom kl 10.00 og 18.00 mandag 11.mars.

Torsdag morgen ble det oppdaget et branntilløp på Kolvereid skole. Brannen var allerede slukket da den ble oppdaget. Kommuneledelsen sier at det er trist at noe sånn skjer og håper saken blir oppklart.

 

Nærøy kommune lyser nå ut de årlige kulturmidlene.

I henhold til plan og bygningslovens § 12-8, kunngjøres oppstart av detaljreguleringsarbeid for område Kolvereid sentrum, Nærøy kommune. PlanID: 2019001

Skal du bygge nytt, bygge om eller modernisere et kulturbygg? Da kan du søke om tilskudd fra fylkeskommunen.

I Nærøy kommune har vi ni barnehager, små og store, som det er mulig å søke plass i.

Nærøy ungdomsråd setter opp gratis buss til Bjørgan.

Prioritert for ungdom fra 13-18 år (om det er ledige plasser, er det mulighet for ungdom over 18 år og melde seg på)

21.februar 2019 - torsdag i vinterferien.

Vi ønsker at lag og foreninger skal melde inn sine arrangement, slik at vi kan få lagt det inn i kalenderen vår "hva skjer i Nærøy" som vises på hjemmesidens forside. 

Et kommunevåpen er en kommunes viktigste symbol. Det er kommunens kjennetegn på alt fra biler til brevark og det første som møter en på veiskilt når man tar veien inn i en kommune. Nå starter arbeidet med å finne Nærøysund kommunes kommunevåpen.